+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Летище Варна с нови полети през летния сезон

19.05.2016

Нови Полети от Варна

Летище Варна с нови полети през летния сезон

 

 

След престижното класиране на Летище Варна за едно от 10 -те най- добри летища в Източна Европа за 2015г., от класация на SKYTRAX, Морската столица продължава успешното си развитие във въздушния транспорт на България и летния туризъм. То е единственото летище, което не обслужва столичен град, отличено в тази класация. За удобство на пътниците, в частност живеещи в източната половина на страната, през летния сезон се увеличават честотите на редовните полети до Русия, Западна и Централна Европа и Турция. Ще можете да се възползвате и от чартърните полети от Летище Варна до голям брой европейски градове, които ще летят през летните месеци на 2016г.

 

Нови полети от Варна през летния сезон:

Полети Варна – София: изпълняват се всеки ден- сутрин и вечер, а през лятото стартира и трети полет по направление София – Варна. В офисите на Ди Ес Турс можете да получите актуална информация за свободни места и цени на самолетните билети.

 

Полети Варна – Москва и Варна – Санкт Петербург: всеки ден

От началото на месец юни България Ер стартира директни полети от Варна до Москва, Санкт Петербург и Калининград веднъж седмично. Полети до руската столица (летище Домодедово) ще се изпълняват и от S7Airlines, а до Санкт Петербург можете да летите всеки ден с авиокомпания Rossiya. Пускането на по- голям брой полети от Варна до Москва и до Санкт Петербург и обратно се дължи на увеличаване на посещенията от руснаците на българското Черноморие през летните месеци. Руските градове са също предпочитана дестинация за голяма част от българите, заради уникалните забележителности и архитектурни шедьоври, църковни комплекси и манастири. „Белите нощи“ в Санкт Петербург през лятото също се радват на голям интерес и много посетители.

Полети от Варна до Виена се изпълняват традиционно всеки ден от седмицата. Свържете се с нас за актуална информация за свободни места и резервация на самолетен билет до Виена!

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air Hungary започва от 20.06 ежедневни полети от Варна до Лондон (летище Лутън). Английската столица е сред предпочитаните дестинации за българите. Възползвайте се от възможността да посетите и разгледате многото й забележителности. Ние можем да Ви предложим и хотелско настаняване в космополитния Лондон на изгодни цени!  

Полети Варна – Истанбул се изпълняват всеки ден, а Варна – Белград: 4 пъти седмично. Повече информация вижте тук:

Полети Варна - Белгия (Брюксел и Остенде)  започват от май месец. Директни полети Варна – Люксембург ще има два пъти седмично през лятото на 2016г., съобщават от летище Варна.

Директни чартърни полети от Варна до повечето големи градове в Германия за летния сезон на 2016г. разгледайте тук:

През юни започват и полети Варна - Прага и Варна - Бърно.

Полети Варна – Цюрих ще се изпълняват всяка неделя, стартирайки от юли месец.

До средата на септември можете да се възползвате и от чартърните полети Варна – Осло и Варна - Копенхаген. Повече информация за чартърните полети до Скандинавските страни ще намерите тук:

 

С новите полети от Варна през летния сезон, се увеличава и важното значение на летището за България. Всяка година то обслужва голям брой пътници, който постоянно се увеличава.

Екипът на Ди Ес Турс с радост ще Ви съдейства при резервирането на самолетен билет до всяка една дестинация, която желаете да посетите! smiley

Информация за полетите от летище Бургас през летния сезон вижте тук:

 

 

Полезни връзки:

Почивки | Екскурзии |  Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Хотели | Други услуги