+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

За нас

за нас

Ди Ес Турс ООД е туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6613 от 31.03.2016 г. Фирмата е създадена от дългогодишни професионалисти в областта на вътрешния и международен  туризъм през 2010 година с офис в град Варна и предлага разнообразни туристически услуги:

 

- Групови екскурзии и почивки в цял свят;

- Пътувания с директен полет от Варна;

- Организиране на индивидуални пътувания;

- Хотелско настаняване в страната и чужбина;

- Продажба на самолетни билети на редовни, чартърни и нискотарифни авиокомпании;

- Летищни трансфери;

- Рент а кар;

- Застраховки и други.

 

Ди Ес Турс ООД има собствена чартърна програма с директни полети от Варна и Бургас до туристически дестинации като: Палма де Майорка, Крит, Сицилия, Тенерифе, Гран Канария, Барселона, Португалия, Корфу, Прага, Дубровник и др.

 

Ние гарантираме за добрите условия и отличното качество на предлаганите от нас продукти. Наши партньори са водещи туроператори, наложили се на световния туристически пазар, благодарение на високите си стандарти: DERTOUR, ITS, MEIERS, TRAVELiX, JAHN REISEN. Дългогодишните ни контакти и работа с чуждестранни туроператори и хотелиери, ни позволяват максимално да удовлетворим желанията и потребностите на всеки клиент. Подхождаме гъвкаво при организирането на индивидуални и групови пътувания, като се стремим да предложим най-доброто съотношение между качество и цена, като се съобразяваме с бюджета на клиента.

 

Екипът ни е съставен от обучени и опитни кадри, чието внимание е изцяло на Ваше разположение. С радост ще подготвим подходяща оферта с изчерпателна информация за Вашето пътуване!

 

Ние от Ди Ес Турс вярваме, че мечтите съществуват, за да се сбъдват, затова помагаме и на другите да го правят smiley