+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Екскурзия или почивка. Какво да изберем

17.03.2015

Екскурзия или Почивка? Едно и също ли е и кое да изберем?

Екскурзия или почивка?

 

Предстоят Ви почивни дни или сте си взели отпуска? Чудесно, но как да прекарате това времето по възможно най - добрият начин? Ако питате нас, отговорът е само един - Пътувайте! Откривайте нови светове и се наслаждавайте на красотата на живота! Отидете на екскурзия до някоя непозната дестинация или на заслужена почивка. Тук следва логичният въпрос:

 

Екскурзия или почивка, кое е по - подходящо за Вас?

Всъщност което и да изберете, няма да сгрешите - важното е да пътешествате и да посещавате нови страни, обогатявайки се от културата и бита на различни народи, черпейки от величието на природата!

И все пак преди да резервирате Вашата почивка или екскурзия помислете добре от какво имате нужда, за да не се окаже че Ви е било скучно да се излежавате на плажа в продължение на 2 седмици, след което ще се върнете към ежедневието си още по- отегчени; или ще имате нужда от почивка след „почивката“, заради безкрайните обиколки на безброй забележителности и „важни“ места, от които няма да си спомняте почти нищо..

 

Изберете екскурзия, ако: 

 

  • *Искате да посетите колкото се може повече държави и градове, музеи, забележителности и нови места в едно пътуване.
  • *Обичате да се срещате с различни светове и култури, да експериментирате с не традиционна кухня или просто да се потопите в непознати обичаи и традиции.
  • *Не се страхувате да излезете от зоната си на комфорт, а неизвестното и непознатото не Ви плашат или отблъскват. Искате да научавате нови неща, да преживявате нови емоции.
  • *Вие сте активни и движението за Вас е здраве, добро настроение и начин на живот. Като се замислите за последната си почивка или екскурзия - това, което най- добре си спомняте всъщност са активните преживяванията, свързани с адреналин и емоции, а не сладката дрямка на плажа под най- близката палма..
  • *Предпочитате да се разхождате сред природата - изкачването на планини, изпълнени със зеленина, прозрачни езера и реки Ви зарежда с добро настроение,  обикалянето на пещери разбужда още повече любопитството Ви, а ходенето на море свързвате с плажни спортове, гмуркане, изследване на скали и необятни брегове...

 

Изберете активна почивка, ако:

 

  • *С удоволствие се излежавате на плажа, шума на вълните Ви действа успокояващо, слънчевите лъчи Ви карат да се усмихвате, а мирисът на морската вода е това, за което си мислите през цялата зима!
  • *Имате нужда от спокойствие, искате да избягате от стреса и ежедневието или просто да изчезнете на някое забравено от света място, къде да не правите нищо друго освен да се любувате на природата, прекрасното време и почивката си!
  • *Търсите СПА удоволствия, масажи и релакс за душата и тялото.
  • *Избирате all inclusive хотели, където не Ви се налага всеки ден да търсите ново място за вечеря или да изминавате излишни разстояния, за да изпиете следобедното си кафе.

 

Вие разбира се може да съчетаете почивката с екскурзия, разходките с отмора, физическото натоварване с релакс и да получите най - доброто, от което се нуждаете. Най- лесният начин за това е да се свържете с нас и ние ще организираме Вашата екскурзия, до всяка една дестинация която изберете или ще Ви заведем на най - красивите места, където да прекарате незабравима почивка! smiley

 

Полезни връзки:
Екскурзии и почивки Екзотика | Самолетни билети Чартъри Германия | Туристически услуги