+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Как да изберем къде да посрещнем Нова година

29.10.2014

ОТГОВОРЪТ на най- задавания въпрос: "Къде да посрещнем Нова година?"

Как да изберем къде да посрещнем Нова година

 

 

С наближаването на декември месец започва голямото чудене къде да посрещнем Нова година? Все пак това е важно събитие, което чакаме почти цяла една година. С изпращането на старата година винаги си пожелаваме новата да е  по- успешна и по-щастлива! За да започне 2019-та  подобаващо, е много важно да изберете правилното място за посрещане на Нова година! За да Ви помогнем, сме обобщили няколко кратки напътствия. Правилната компания и празничното настроение зависят изцяло от вас! smiley

 

Къде да посрещнем Нова година? Вариантите са наистина много и различни. Някои хора предпочитат спокойствието и домашния уют, други – шумните купони и луксозни места. Каквото и да изберете, хубаво е да планирате посрещането на Нова година по-рано и да се възползвате от отстъпките, които се предлагат. Обикновено основният въпрос е в България или в чужбина?

 

Ако решите да посрещнете Нова година в България, трябва да помислите още дали да изберете някой от зимните курорти или  българското Черноморие. Хотелите и заведенията все още има с какво да Ви впечатлят.

Ако обичате природата и снегът за Вас не е най-ужасното нещо на света, а това, което прави зимата приказна и очарователно красива- посрещането на Нова година на планина е точно за Вас! Ще можете да съчетаете зимните спортове със СПА релакс, което Ви гарантира незабравима почивка и подобаващ старт на 2022 година! Офертите за Нова година, които се предлагат по нашето Черноморие, също не са за подценяване- пакетите включват  най- различни услуги и развлекателна програма на изгодни цени.

 

Ако изберете да прекарате Нова година в чужбина- вариантите са много. Тук основният въпрос е с какъв бюджет разполагате? След това може да изберете между пътуване със самолет, автобус или собствен транспорт. Предлагането на екскурзии и почивки в чужбина за Нова година е съобразено с всеки вкус (и джоб cheeky) - от близки дестинации в съседните държави, до екзотични острови и далечни земи.

 

Анталия отново е сред най-актуалните дестинации, заради директният полет от Варна. Изключително удобство за живеещите в източната половина на България, тъй като почивки с тръгване от Варна и Бургас се предлагат по-рядко.

 

Дубай е топ дестинация за посрещане на Нова година, която винаги е актуална и предпочитана. Забавленията и атракциите, които предлага този град надминават всички очаквания…

 

Екзотичните топли места за почивка в чужбина, които препоръчваме са Малдиви, Доминикана, Занзибар. Ако имате възможност, подарете си това незабравимо изживяване да посрещнете Нова година на плажа, с освежаващ коктейл в ръка. smiley

 

При толкова разнообразни предложения, изборът не е лесна задача. Подбрали сме за всеки по нещо: СПА пакети по българското Черноморие, зимна почивка на планина, екскурзии в Европа или почивки в чужбина. Ако все още се чудите, разгледайте нашите избрани оферти за посрещане на Нова година тук!

 

 

Полезни връзки:
Екскурзии и почивки Екзотика | Самолетни билети Чартъри Германия | Хотели | Туристически услуги