+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

15 причини да посрещнете Нова година в Дубай

15.10.2014

Даваме Ви 15 Причини да посрещнете Нова година в Дубай

15 причини да посрещнете Нова година в Дубай

 

Каквото и да кажем за Дубай ще бъде малко! Този град е първи в много отношения и известен с всичките си "НАЙ" : най- големият мол в света, най- високата сграда в света, най- красивия и висок хотел. Най- общо казано един от най- космополитните мегаполиси на бъдещето и със сигурност една от най- предпочитаните туристически дестинации. За това смятаме, че би бил най- добрият избор за посрещане на Нова година.

 

 В подкрепа на твърдението си Ви предлагаме няколко интересни причини да посрещнете Новата година в Дубай:

 

1. Достъпни цени за екзотична дестинация: Дубай е все по предпочитано място за посрещане на Нова година и заради атрактивните си цени, за разлика от повечето екзотични места.

2. Можете да се печете на плаж- идеален вариант да посрещнете типично снежната в България Нова година по един по- топъл начин. smiley

3. Празничните фойерверки по случай Нова година не са за изпускане! След посрещането на 2014-та зарята бе вписана в Книгата за рекорди на Гинес като най- зрелищната заря в цял свят. През 2019- та светлинното шоу беше още по-пищно, представете си какво предстои за юбилейната 2020-та?!

4. Невероятни възможности за шопинг: моловете са над 35, а „Дубай Мол” е най-големият на планетата. Цените не са много по- различни от тези в Европа.

5. 7-звезден лукс: Дубай е едно от малкото места в света, където ще Ви предложат такъв лукс. Бурж Ал Араб е 7 звездното бижу на Дубай. Построен е върху изкуствен остров, а удобствата и услугите, които предлага няма как да бъдат събрани в няколко изречения.

6. Арабска екзотика: наред с лъскавите си небостъргачи, Дубай носи типичния екзотичен дух на арабския свят. Много различен от всеки друг град на планетата- със сигурност ще Ви впечатли!

7. В Дубай можете да отидете на сафари с джипове в пустинята: ако предпочитате силните усещания, които оставят незабравими спомени от преживяванията.

8. Благоприятен климат през декември: в Дубай е топло през цялата година, а през лятото е непоносимо горещо. За сметка на това през декември температурите са около 25 градуса.

9. Можете да карате ски и то съвсем близо до пустинята: в Дубай Мол се намира уникалната 400- метрова закрита ски писта с изкуствен сняг.

10. Ще можете да погледне останалия свят от по- високо: от най- високата сграда в света Бурж Халифа с височина 828 метра се разкрива невероятна панорама.

11. Противно на останалия арабски свят, Дубай е много свободолюбиво място, където всеки може да изповядва религията си, в заведенията се сервира алкохол, няма дискриминация към жените или специални изисквания за облеклото Ви.

12. Проверени и сигурни  хотели: хотелите, които Ви предлагаме са предварително проучени, с гарантирано качество на услугите.

13. Не се нуждаете от виза за Дубай! Това е огромно улеснение, което Ви спестява време и пари. Възползвайте се! smiley

14. Традиционна и разработена дестинация: за българите Дубай вече е добре позната дестинация. Програмите, които се правят са съобразени с това и предлагат екскурзовод на български език, тръгване от София (директен полет), Варна или Бургас за по- голямо удобство.

15. Ще станете свидетели на впечатляващо звуково- светлинно шоу от най- големите фонтани в света- Танцуващите фонтани. Не пропускайте и първият подводен хотел – Хидрополис и т.нар. атракция "Светът" – удивителен архипелаг от 250 изкуствени острова подредени, така че да наподобяват картата на земното кълбо.

16. ... довършете Вие!

 

Забележителностите и причините да посетите Дубай за Нова година не се изчерпват само до тук. Ако все още се чудите къде да посрещнете Нова година, помислете върху нашето предложение за почивка в Дубай. Разгледайте тук офертата за Нова година в Дубай с директен полет от София! Заслужава си! yes За повече информация, свържете се с Ди Ес Турс!

 

 

 

Полезни връзки: