+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Директни полети от Летище Варна до Копенхаген и Стокхолм

11.01.2019

Чартърни полети от Варна до Скандинавските страни: Дания и Швеция

Искате ли да пътувате до Скандинавските страни директно от Варна, без прекачване?

Директни полети Варна - Стокхолм и Копенхаген - Варна

 

 

Скандинавските страни са известни с високия си стандарт на живот в съчетание с красива природа и богата култура. Това ги превръща от една страна в желано място за живеене и работа от много българи, както и в предпочитана дестинация за екскурзия в чужбина. Голям брой български студенти избират именно университетите на Скандинавските държави. От своя страна Северноевропейските държави традиционно изпращат голям брой туристи по топлото ни Черноморие. Това налага необходимостта от чартърни полети, които да ги свързват с морската ни столица през летните месеци.

 

Добрата новина е, че от удобството на тези полети можете да се възползвате и Вие в случай, че Ви се налага да летите до Скандинавските страни през този период. smiley

Чартърните полети са добре познати и все по - търсени от вас нашите клиенти. Пътуването с директен полет е винаги предпочитан вариант пред прекачвания, чакане по летища и бързане за следващата връзка. Освен традиционните вече чартърни полети от Варна и Бургас до Германия, Австрия, Чехия и Швейцария, от офисите на Ди Ес Турс можете да закупите двупосочни самолетни билети за чартърни полети от Варна до Скандинавските страни: Швеция (Стокхолм) и Дания (Копенхаген).

 

Поради отдалечеността си от нашата страна, пътуването до Швеция и Дания е много по - удобно и достъпно с директните полети Варна - Стокхолм и Копенхаген - Варна, от които можете да се възползвате през пролетта и есента на 2019 та година. Те започват в края на март месец и приключват в началото на октомври. Цените са фиксирани - 180 евро за двупосочен билет. Както знаете летните месеци са най - натоварени за Летище Варна и за съжаление в средата на сезона трудно се намират свободни места по тези дестинации, затова побързайте да резервирате вашият самолетен билет. Подробно разписание на полетите от Варна до Стокхолм и от Копенхаген до Варна с дати, часове и цени можете да разгледате тук. За да резервирате желаният от Вас самолетен билет е необходимо да се свържете с нас на 052 607 609 - Варна и 056 826 355 - Бургас или да дойдете на място в офисите ни.

 

Друга възможност да посетите Дания директно от Варна са полетите на бюджетния превозвач Wizz Air до Копенхаген, които ще се изпълняват от началото на юли до края на октомври 2019, за момента само за летния сезон. Имайте предвид политиката за багаж и заплащане за чекиране на летище и други допълнителни услуги на нискотарифните авиокомпании. При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

 

 

Ако и на вас скоро ви предстои пътуване до Швеция или Дания, независимо по каква причини не пропускайте да разгледате забележителностите на техните столици и да се насладите на атмосферата им.

 

За повече информация и резервация на самолетни билети от Варна до Стокхолм, Копенхаген, Хелзинки и обратно, свържете се с Ди Ес Турс! wink

 

 

 

 

 

Полезни връзки:

Екскурзии и почивки | Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Хотели | Други услуги