+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Директни полети от Летище Варна до Копенхаген и Стокхолм

11.01.2019

Чартърни полети от Варна до Скандинавските страни: Дания, Норвегия, Швеция

Искате ли да пътувате до Скандинавските страни директно от Варна и Бургас, без прекачване?

Директни полети до Стокхолм, Копенхаген, Хелзинки, Осло и др.

 

 

Скандинавските страни са известни с високия си стандарт на живот в съчетание с красива природа и богата култура. Това ги превръща от една страна в желано място за живеене и работа от много българи, както и в предпочитана дестинация за екскурзия в чужбина. Голям брой български студенти избират именно университетите на Скандинавските държави. От своя страна Северноевропейските държави традиционно изпращат голям брой туристи по топлото ни Черноморие. Това налага необходимостта от чартърни полети, които да ги свързват с морската ни столица през летните месеци.

 

Добрата новина е, че от удобството на тези полети можете да се възползвате и Вие в случай, че Ви се налага да летите до Скандинавските страни през този период. smiley

Чартърните полети са добре познати и все по - търсени от вас нашите клиенти. Пътуването с директен полет е винаги предпочитан вариант пред прекачвания, чакане по летища и бързане за следващата връзка. Освен традиционните вече чартърни полети от Варна и Бургас до Германия, Австрия, Чехия и Швейцария, от офиса на Ди Ес Турс можете да закупите двупосочни самолетни билети за чартърни полети от Варна до Скандинавските страни: Швеция (Стокхолм), Финландия (Хелзинки), Норвегия (Осло) и Дания (Копенхаген, Булинд).

 

Поради отдалечеността си от нашата страна, пътуването до Швеция, Финландия, Норвегия и Дания е много по - удобно и достъпно с директните полети Варна / Бургас, от които можете да се възползвате през лятото на 2022 година. Те започват в началото на юни месец и приключват в началото на октомври. Както знаете летните месеци са най - натоварени за Летище Варна и Бургас и за съжаление в средата на сезона трудно се намират свободни места по тези дестинации, затова побързайте да резервирате вашият самолетен билет.  За да закупите желаният от Вас самолетен билет е необходимо да се свържете с нас на 052 607 609 - Варна или да дойдете на място в офиса ни. След края на пандемията от Ковид-19, пътуванията и туризма постепенно се възстановяват и за лятото на 2022 година са планирани по- голям брой полети, както чартърни, така и нискотарифни и на редовни авиолинии.

 

 

 

Ако и на вас скоро ви предстои пътуване до Швеция или Дания, независимо по каква причини не пропускайте да разгледате забележителностите на техните столици и да се насладите на атмосферата им.

За повече информация и резервация на самолетни билети от Варна или Бургас до Стокхолм, Копенхаген, Хелзинки, Осло и обратно, свържете се с Ди Ес Турс! wink

 

 

 

 

 

Полезни връзки:

Екскурзии и почивки | Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Хотели | Други услуги