+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Директни Полети Варна - Прага с Wizzair

09.06.2020

Самолетни Билети за Директни Полети Варна - Прага с Уиз Ер

Нискотарифният превозвач Уиз Ер стартира нови дестинации, обслужвани от летище Варна. От лятото на 2020, самолетите ще летят до Чехия – Прага. Полетите започват от 17.07 и ще са в дните понеделник и петък. Предвижда се да се изпълняват целогодишно. Самолетни билети Варна – Прага на изгодни цени можете да закупите от офисите на Ди Ес Турс. Повече информация за останалите полети на Wizzair от летище Варна ще намерите в нашия блог:

 

Традиционно през летните месеци оперират чартърни превозвачи от България до Чехия, превозващи туристи до черноморските курорти. Дестинациите, които се обслужват от чартърните авиолинии са от Прага, Бърно и Острава до двете летища Варна и Бургас. За сезон лято 2020 чартрите ще са от началото на юли до края на месец септември. За актуална информация следете сайта ни, или се свържете с офисите ни.

 

Прага е най- посещаваният град и столица на Чехия, привличащ хиляди туристи, включително и много българи. Градът е богат на културни, исторически и археологически забележителности, красива природа и ще впечатли всеки с автентичният си бохемски чар. Атмосферата по улиците (и в бирариите cheeky ) на Прага е нещо, което няма как да разберете, ако не ги посетите. Разгледайте тук програма на екскурзията до Прага с директен полет от Варна:

 

Директните полети от Варна до Прага са търсени от много българи, живеещи и работещи в Чехия, както и от чешките туристи, желаещи да почиват на Черно море. За да намерите изгодни самолетни билети до Прага, свържете се с Ди Ес Турс във Варна и Бургас!