+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Летище Варна с нови полети през летния сезон

16.04.2018

Нови Полети от Варна

Летище Варна с нови полети през летния сезон

 

 

След престижното класиране на Летище Варна за едно от 10 -те най- добри летища в Източна Европа за 2015г., от класация на SKYTRAX, Морската столица продължава успешното си развитие във въздушния транспорт на България и летния туризъм.

За удобство на пътниците, в частност живеещи в източната половина на страната, през летния сезон се увеличават честотите на редовните полети до Русия, Западна и Централна Европа. Ще можете да се възползвате и от чартърните полети от Летище Варна до голям брой европейски градове, които ще летят през летните месеци на 2018 г. Според планираните полети се очаква трафикът на двете Черноморските летища да нарасне с около 10% през настоящата година. 

 

Нови полети от Варна през летния сезон:

 

Новите линии, планирани от Летище Варна са 8: Победа, SUNDAIR GmbH, Brussles Airlines, Transavia Airlines, Corendon Airlines Europe, SkyEurope Airlines Hungary, Wings of Lebanon и Aircompany Armenia. Новите дестинации, които ще се оперират от Летище Варна са 6: Касел в Германия (SUNDAIR GmbH), Залцбург в Австрия (Bulgarian Air Charter), Бирмингам във Великобритания (Thomas Cook Airlines UK), Харстад в Норвегия (Thomas Cook Airlines Scandinavia), Лион във Франция (Travel Service) и Кайро в Египет (Bulgarian Air Charter).

Полети Варна - София: след стъпването на Wizz Air на летище Варна, честотата на тези полети също се увеличава до 4 или 5 пъти дневно, което е допълнително удобство и връзка с много други дестинации в Европа и не само. В офисите на Ди Ес Турс можете да получите актуална информация за свободни места и цени на самолетните билети.

 

Полети Варна - Москва и Варна - Санкт Петербург: всеки ден

Директни полети от Варна до Москва се изпълняват всеки ден. Можете да летите до Домодедово, Внуково и Шереметиево. Честотата на полетите до Санкт Петербург също се увеличава. Наличието на голям брой полети от Варна до Москва и до Санкт Петербург и обратно се дължи на традициония наплив от руски туристи по българското Черноморие през летните месеци. Руските градове са също предпочитана дестинация за голяма част от българите, заради уникалните забележителности и архитектурни шедьоври, църковни комплекси и манастири. „Белите нощи“ в Санкт Петербург през лятото също се радват на голям интерес и много посетители.

 

Полети от Варна до Виена се изпълняват традиционно всеки ден от седмицата от редовни, чартърни и low cost авиолинии. Свържете се с нас за актуална информация за свободни места и резервация на самолетен билет до Виена! Залцбург е новата дестинация от Варна до Австрия. Повече информация за останалите чартърни полети до Австрия ще намерите тук:

 

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air Hungary оперира ежедневни полети от Варна до Лондон (летище Лутън). Английската столица е сред предпочитаните дестинации за българите. Възползвайте се от възможността да посетите и разгледате многото й забележителности. Ние можем да Ви предложим и хотелско настаняване в космополитния Лондон на изгодни цени! Останалите градове, до които можете да стигнете с директен полет от Варна с Уиз Ер са: Милано (Италия), Ларнака (Кипър), Айндховен (Холандия), Дортмунд и Меминген (Германия), Тел Авив (Израел), Виена (Австрия) и София. Повече информация за тях, ще намерите тук:

 

Полетите Варна - Истанбул продължават да се изпълняват всеки ден, което осигурява удобна връзка с много екзотични дестинации от близкия и далечен Изток. Повече информация вижте тук:

Полетите Варна - Брюксел (Белгия) също се увеличават, благодарение на нискотарифния превозвач Rayanair. Директни полети Варна - Люксембург ще има всеки петък, съобщават от летище Варна.

Директни чартърни полети от Варна до повечето големи градове в Германия за летния сезон на 2018г. разгледайте тук:

В началото на юни започват и полети Варна - Прага, а полети Варна - Цюрих ще се изпълняват от средата на месец юни.

До средата на септември можете да се възползвате и от чартърните полети от Варна до Скандинавските страни: Швеция, Норвегия, Дания. Повече информация за тях ще намерите тук:

 

С новите полети от Варна през летния сезон, се увеличава и важното значение на летището за България. Всяка година то обслужва голям брой пътници, който постоянно се увеличава.

Екипът на Ди Ес Турс с радост ще Ви съдейства при резервирането на самолетен билет до всяка една дестинация, която желаете да посетите! smiley

Информация за полетите от летище Бургас през летния сезон вижте тук:

 

 

 

Полезни връзки:

Екскурзии и почивки | Екзотика  | Самолетни билети | Чартъри Германия |  Хотели | Други услуги