+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Райън Еър Стартира Полети от Бургас

27.08.2018

Полети на Райън Еър от Бургас

Райън Еър стартира полети от летище Бургас на изгодни цени

 

 

От пролетта на 2018-та година Летище Бургас се свърза с 11 нови дестинаци, благодарение на нискотарифната авиокомпания Райън Еър. Бюджетният превозвач лети до 6 държави - Германия (Мюнхен, Франкфурт и Дюселдорф), Италия (Милано), Израел (Тел Авив), Литва (Каунас), Латвия (Рига), Словакия (Братислава), и Полша (Варшава, Краков и Жешов).

За сега само две от дестинациите ще се обслужват целогодишно: Мюнхен - Меминген (от 27.03.2018 всеки вторник и петък) и Милано - Бергамо (от 28.03.2018 всяка сряда). Останалите полети ще се изпълняват от края на март до края на октомври, което ще удължи туристическия сезон по морето. Очаква се броят на туристите от традиционни за Южното Черноморие страни като Германия, Израел, Полша, Словакия и Прибалтийския регион да се увеличи. Полетите Бургас - Дюселдорф Везе ще са в сряда и петък, а Бургас - Франкфурт Хан - в четвъртък. Ще можете да посетите Тел Авив всяка събота, а Братислава - вторник и петък. Латвийската столица Рига ще е още по-лесно достъпна с директен полет от Бургас 2 пъти седмично - вторник и събота, а полетите до Литва (Каунас) ще са всеки четвъртък. Райън Еър ще ни свърже и с 3 полски летища: Варшава - Модлин (четвъртък), Краков (събота) и Жешов (сряда). Полетите вече са в продажба на промоционални цени, стартиращи от 15 евро за еднопосочен билет.  Свържете се с офисите на Ди Ес Турс в Бургас (056 826 355) или Варна (052 607 609) за повече информация. smiley

За да изпълнява полетите от Бургас, Райън Еър отвари своя постоянна базав града с един самолет Боинг 737. Инвестицията ще окаже благоприятен ефект върху целия регион с разкриването на нови работни места и удължаването на туристическия сезон, което косвено влияе още върху бизнеса на хотели, заведения, магазини, таксиметрови компании, туристически обекти и др.

 

 

Полети на Райън Еър от София:

Най- голямата нискотарифна авиокомпания в Европа Rayanair вече лети до повече от 20 дестинации от Летище София. Повече информация за тях ще намерите тук:  Положителният ефект за туризма и бизнеса от полетите на Rayanair и конкурента му Wizz Air в последната година е видим в столицата и региона.

 

 Райън Еър спира част от полетите от Пловдив:

След като ирландската авиокомпания възобнови полетите си от летище Пловдив с нови дестинации през октомври 2017 г., от ноември 2018 част от тях ще бъдат прекратени, поради слаб интерес на пътуващите, съобщиха от Rayanair. Превозвачът спира полетите между Пловдив и Белгия - летище Брюксел Шарлероа, както и до Италия - летище Милано Бергамо. Запазват се единствено полетите до Великобритания - Лондон Станстед: понеделник, сряда и петък.

 

 

Полети на Райън Еър от Варна:

Морската столица Варна също не остава извън списъка с дестинациите на нискотарифната авиокомпания. През октомври 2017 стартираха полетите Варна - Брюксел, два пъти седмично. Линията се изпълнява целогодишно в четвъртък и неделя. Надяваме се, че това няма да е единственият маршрут на Райън Еър от летище Варна!  

За удобство на пътниците, от летище Варна се изпълняват и други бюджетни полети - на Wizz Air и EasyJet. От офисите на Ди Ес Турс можете да закупите самолетни билети по желаните от вас дестинации на нискотарифните авиокомпании от летище Варна.

Чартърните полети до Германия са много удобни и търсени от пътниците, тъй като предлагат директна връзка от Варна или Бургас до голям брой немки летища (Франкфурт, Дюселдорф, Лайпциг, Берлин, Хановер, Мюнхен, Кьолн, Хамбург, Нюрнберг, Щутгарт, Ерфурт, Дрезден и др). Изпълняват се само през летните месеци, като в повечето случаи предоставят по- изгодни условия за пътниците от нискотарифните полети.  wink

 

 

Промени в политика за багаж на Райън Еър, ноември 2018

 

Пътниците, които са избрали да летят с нискотарифният превозвач Райън Еър, трябва да имат в предвид промените, които влизат в сила от ноември 2018 г. Авиокомпанията обяви, че вече и ръчният багаж до 10 кг ще се заплаща, като цената ще бъде между 6 и 10 евро (в зависимост от дестинацията). Само пътници, закупили приоритетно качване на борда (Priority Boarding около 6 €), ще могат да вземат в кабината ръчен багаж до 10 кг. Всички останали ще могат да носят само една "малка чанта за лични нужди" (с размери 40 x 20 x 25 cm), която могат да оставят под седалката пред тях. Пътуващите с чекиран багаж вече ще могат да избират между куфар 20 кг (около 25 €) и 10 кг (около 8 €). Ако не чекирате предварително 10-кг багаж, на летище тази услуга ще ви струва около 25 €. Повече информация за новите правила за ръчен багаж на Rayanair ще намерите в техния сайт, както и от офисите ни. wink

 

 

За да проверите бързо и лесно цени и свободни места на самолетните билети за редовни, нискотарифни или чартърни полети до всяка точка на света, свържете се с офисите на Ди Ес Турсsmiley

 

 

 

 

 

 

Полезни връзки:

Самолетни билети | Чартъри Германия | Екскурзии и почивки | Екзотика | Хотели | Други услуги