+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Нови Полети София - Варна с Rayanair на Изгодни Цени

30.04.2022

Как да пътуваме от София до Варна на Изгодни Цени?

Нови Полети София - Варна с Rayanair

 

Май 2022: LOW cost превозвачът Ryanair подновява вътрешния маршрут, свързващ София и Варна. Маршрутът ще се изпълнява 2 пъти седмично, стартирайки от месец май, съобщават от авиокомпанията. Полетите са всеки четвъртък и всяка неделя и са планирани до октомври месец.

Директните полети София - Варна са вече в продажба на промоционални цени. Свържете се с Ди Ес Турс за информация и резервации.

 

Дестинацията Варна - София - Варна се радва на голям интерес сред пътуващите със самолет, като към момента националният превозвач България Ер предлага редовна връзка 2 или 3 пъти дневно, в зависимост от избраната дата. С пускането на още полети и от нискотарифният превозвач се надяваме пътуването от София до Морската ни столица да стане още по-удобно и достъпно.

 

В динамичното ни ежедневие, изпълнено със все повече пътувания и постоянно променящи се условия и цени на авио превозвачите, намирането на самолетен билет на най- ниска цена, с удобни часове на полетите и минимален престой отнема много време. Като IATA агент (Международната Асоциация за Въздушен Транспорт) предлагаме самолетни билети за всички редовни линии, за директни чартърни полети от Варна и Бургас, както и на нискотарифни авиокомпании. Заслужава си да спестите време и пари! smiley

 

 

Полезни връзки:

Почивки от Варна | Екскурзии и почивки | Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Други услуги