+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Нови Полети София - Варна с Rayanair на Изгодни Цени

02.07.2021

Самолетни Билети София - Варна на Изгодни Цени

Нови Полети София - Варна с Rayanair

 
 
1 ЮЛИ 2021:
 
 
LOW cost превозвачът Ryanair стартира нов вътрешен маршрут, свързващ София и Варна. Полетите ще се изпълнява пет пъти седмично, стартирайки от месец август, съобщават от авиокомпанията. Разписанието е всеки ден, без вторник и сряда. Излитане от летище София в 06:25 ч.; излитане от летище Варна - в 07:50 ч. Директните полети София - Варна са вече в продажба на промоционални цени. Свържете се с Ди Ес Турс за информация и резервации:
 
 
Имайки предвид, че ограниченията заради covid-19 пандемията се променят постоянно, от Райън Ер въведоха гъвкави условия за резервация: пътниците могат да резервират полети за почивка, с възможност да отложат или променят датите си на пътуване без такса до края на декември 2021 г.
 
Дестинацията Варна - София - Варна се радва на голям интерес сред пътуващите със самолет, като към момента националният превозвач "България Ер" предлага редовна връзка 2 или 3 пъти дневно, в зависимост от избраната дата. С пускането на още полети и от  нискотарифният превозвач се надяваме пътуването от София до морската ни столица да стане още по-удобно и достъпно. 
 
 
 

В динамичното ни ежедневие, изпълнено със все повече пътувания и постоянно променящи се условия и цени на авио превозвачите, намирането на самолетен билет на най- ниска цена, с удобни часове на полетите и минимален престой отнема много време. Като IATA агент (Международната Асоциация за Въздушен Транспорт) предлагаме самолетни билети за всички редовни линии, за директни чартърни полети от Варна и Бургас, както и на нискотарифни авиокомпании.

Заслужава си да спестите време и пари! smiley

 

 

 

 

Полезни връзки:

Почивки от Варна | Екскурзии и почивки | Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Други услуги