+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Самолетни Билети от София до Дубай и Абу Даби

12.01.2021

Wizz Air възстановява полетите си от София до Дубай

Wizz Air Подновява Полетите от София до Дубай

 

 

 

Януари 2021: Нискотарифният превозвач Wizz Air ще пренасочи оперативния си капацитет от международното летище в Абу Даби към Дубай. Решението е временно и е в резултат на засиления туристически интерес към пътуванията до Дубай и затягането на националните рестрикции в столицата Абу Даби с наложената карантина след пристигане. 

Въпреки строгите ограничения за пътуване зад граница, все повече българи не се отказват от почивка в чужбина и презареждане с положителни емоции и добро настроение. Екзотични дестинации като Дубай, Малдиви, Зазнибар, Доминикана и други привличат туристи с високи температури, подходящи за почивка на плажа и бягство от студената зима и сезонните грипове.   

 

Директни Полети от България до ОАЕ на Уиз Ер:

От 15 февруари полетите София - Дубай ще се изпълняват веднъж седмично, а от 1 март - два пъти седмично: в сряда и неделя.

От март се подновява и линията София - Абу Даби: директните полети ще са в сряда и неделя.

Поради  големия интерес на пътуващите, националния авиопревозвач България Ер също съобщи за директни полети в периода на майските празници: 30.04, 05.05 и 10.05. Още една възможност са полетите на нискотарифната авиокомпания Fly Dubai, които са с още по-голяма честота на провеждане: понеделник, сряда, петък, събота и неделя. Самолетните билети са вече в продажба, за повече информация, свържете се с нас! :)

 

Почивка в Дубай

Обединените Арабски Емирства и по-конкретно Дубай са любима и вече традиционна дестинация за почивка през зимата за много българи. Целогодишно се предлагат организирани пакетни програми, както и индивидуални пътувания. Дубай е подходящо място за луксозна екзотична екскурзия, а можете да намерите и бюджетни варианти за настаняване или почивка на плажа. Актуална програма на почивка в Дубай с директен полет от София ще намерите тук:

 

Пътуване до Дубай и Ковид – 19 Мерки

Авиокомпаниите препоръчват на пасажерите да прочетат и спазват всички национални и международни разпоредби за безопасност. Туристите, пътуващи от България до Дубай трябва да представят валиден отрицателен сертификат за PCR тест за COVID-19, направен не повече от 96 часа преди заминаване, преведен на английски език (или арабски) от сертифицирана лаборатория. Всеки турист трябва да се регистрира и в специално създадената мобилна апликация Covid-19-DXB Smart App. Повече информация за правилата за пътуване до Дубай ще намерите тук и в сайта на Министерството на Външните Работи на Република България: МВнР. Препоръчително е да си направите застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покрит риск за Covid-19 и застраховка "Отмяна на пътуване" (за организирани екскурзии и почивки).

 

За да направите най-подходящия избор за самолетни билети, екскурзии или почивки до Дубай, свържете се с офиса на Ди Ес Турс, от където ще получите актуална и подробна информация за различните превозвачи, условия за пътуване и полика за багаж.

 

 


* Възможна е промяна на посочените дни и периоди на полетите. За актуална информация, свържете се с офиса на Ди Ес Турс!

 


 

Полезни връзки:

Самолетни билети | Чартъри Германия | Екскурзии и почивки | Екзотика | Хотели | Други услуги