+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Самолетни Билети от София до Дубай и Абу Даби

12.01.2021

Wizz Air възстановява полетите си от София до Дубай

Wizz Air Подновява Полетите от София до Дубай

 

 

 

Януари 2021: Нискотарифният превозвач Wizz Air ще пренасочи оперативния си капацитет от международното летище в Абу Даби към Дубай. Решението е временно и е в резултат на засиления туристически интерес към пътуванията до Дубай и затягането на националните рестрикции в столицата Абу Даби с наложената карантина след пристигане. 

Въпреки строгите ограничения за пътуване зад граница, все повече българи не се отказват от почивка в чужбина и презареждане с положителни емоции и добро настроение. Екзотични дестинации като Дубай, Малдиви, Зазнибар, Доминикана и други привличат туристи с високи температури, подходящи за почивка на плажа и бягство от студената зима и сезонните грипове.   

 

Директни Полети от България до ОАЕ на Уиз Ер:

От 15 февруари полетите София - Дубай ще се изпълняват веднъж седмично, а от 1 март - два пъти седмично: в сряда и неделя.

От март се подновява и линията София - Абу Даби: директните полети ще са в сряда и неделя.

Поради  големия интерес на пътуващите, националния авиопревозвач България Ер също съобщи за директни полети в периода на майските празници: 30.04, 05.05 и 10.05. Още една възможност са полетите на нискотарифната авиокомпания Fly Dubai, които са с още по-голяма честота на провеждане: понеделник, сряда, петък, събота и неделя. Самолетните билети са вече в продажба, за повече информация, свържете се с нас! :)

 

Почивка в Дубай

Обединените Арабски Емирства и по-конкретно Дубай са любима и вече традиционна дестинация за почивка през зимата за много българи. Целогодишно се предлагат организирани пакетни програми, както и индивидуални пътувания. Дубай е подходящо място за луксозна екзотична екскурзия, а можете да намерите и бюджетни варианти за настаняване или почивка на плажа. Актуална програма на почивка в Дубай с директен полет от София ще намерите тук:

 

Пътуване до Дубай и Ковид – 19 Мерки

Авиокомпаниите препоръчват на пасажерите да прочетат и спазват всички национални и международни разпоредби за безопасност. Туристите, пътуващи от България до Дубай трябва да представят валиден отрицателен сертификат за PCR тест за COVID-19, направен не повече от 72 часа преди заминаване, преведен на английски език (или арабски) от сертифицирана лаборатория. Децата под 12 години са освободени от изискването за тест. Всеки турист трябва да се регистрира и в специално създадената мобилна апликация Covid-19-DXB Smart App. Повече информация за правилата за пътуване до Дубай ще намерите тук и в сайта на Министерството на Външните Работи на Република България: МВнР. Препоръчително е да си направите застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покрит риск за Covid-19 и застраховка "Отмяна на пътуване" (за организирани екскурзии и почивки).

 

За пътуване до Абу Даби все още важат по-строги правила и мерки, както и задължителна карантина!

 

За да направите най-подходящия избор за самолетни билети, екскурзии или почивки до Дубай, свържете се с офиса на Ди Ес Турс, от където ще получите актуална и подробна информация за различните превозвачи, условия за пътуване и полика за багаж.

 

 


* Възможна е промяна на посочените дни и периоди на полетите. За актуална информация, свържете се с офиса на Ди Ес Турс!

 


 

Полезни връзки: