+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

5 Екзотични Дестинации за Новогодишна Почивка

12.11.2014

Топ 5 екзотични дестинации за посрещане на Нова година

Топ 5 екзотични дестинации за посрещане на Нова година

 

През студените зимни месеци всеки си мечтае за слънчеви плажове и лято. Посрещането на Нова година е много добър повод да се пренесете на едно такова място! Специално за Вас сме обобщили нашите топ 5 най-атрактивни и актуални екзотични дестинации за посрещане на Нова година! На Вас оставяме да изберете най-подходящото място, което ще Ви зареди с положителни емоции и незабравими преживявания.

 

5. Дубай

Кой не е чувал за него!? Това е може би най-популярната и предпочитана екзотична дестинация за българите заради не толкова отдалеченото си разположение, директните полети от София и Истанбул и възможността да пътувате без виза. Всичко това го превръща в една от най-достъпните дестинации за екзотична почивка. В Дубай можете да правите всичко, а арабският лукс и екзотика ще Ви омагьосат! Преливането на супермодерни сътворени от човека чудеса като изкуствени острови, уникални хотели и подводни атракции с арабски традиции си заслужава. Разгледайте нашето предложение за Нова година в Дубай!

 

4. Тайланд

Азиатската страна е също добре позната сред любителите на екзотични почивки. Остров Пукет е най-известната дестинация в страната, който ще Ви впечатли с тропическата си растителност, необятни джунгли, красиви плажове и изискана кухня. Столицата Бангкок представлява  уникална смесица на кипящ от живот космополитен мегаполис и тайнствеността на храмовете на Буда. Не случайно е един от най-посещаваните от туристи градове през миналата година... почивката за Нова година на едно такова място със сигурност си заслужава! 

 

3. Шри Ланка

„Перлата на Индийския океан“ или по-известна като остров Цейлон ще Ви спечели с красивата си природа, зелени дъждовни гори, пъстроцветни градини, тропически хълмове и буйна растителност. Будистките храмове ще Ви отведат в друг свят на тайнственост и неизвестност.  Част от забележителностите на Шри Ланка са в Списъка за световното културно наследство на ЮНЕСКО. Ако говорим за екзотика, сафари с джипове в Шри Ланка не е за изпускане- ще можете да се срещнете от близо с различни представители на тропическия животински свят! 

 

2. Малайзия

Какво ще кажете за Куала Лумпур?! Това е столицата на азиатската държава и е топ дестинация за шопинг. Мегаполисът е уникален с екзотичната си култура- музика, фестивали, храна изкуство и забележителности. Най- известни са кулите близнаци Петронас и пъстрият и автентичен китайски квартал. Ако вече сте решили, че ще посрещнете Нова година в чужбина, помислете за екзотична почивка в Куала Лумпур.

 

1. Остров Бали

Достатъчно екзотично ли Ви звучи?! Ако ли не, нека Ви кажем, че Раят се намира в Индонезия! Бали е смятан за едно от най-красивите места в света с уникална природа- зелени планини, кристални плажове, тропическа растителност и неповторимо културно богатство- изкуство, песни, танци, кухня и религия. Всичко това обещава незабравимо посрещане на Нова година! От офисите на Ди Ес Турс ще получите най- добрите оферти за индивидуална почивка до всяка една екзотична дестинация! enlightened

 

 

Спираме с подробностите, защото вече ни се прииска да сме под някоя палма, излежавайки се на плажа с коктейл в ръка... а списъкът на екзотичните места е безкраен. Тук само сме обобщили най-актуалните топли дестинации за посрещане на Нова година в чужбина, а коя е Вашата мечтана екзотична страна?!

 

За финал ще Ви припомним любимата ни мисъл на Далай Лама:"Веднъж в годината, отидете на място, на което никога не сте били преди!" ...Защото ние от Ди Ес Турс вярваме, че мечтите съществуват, за да се сбъдват, затова помагаме и на другите да го правят! smiley

 

 

Полезни връзки:
Екскурзии и почивки Екзотика | Самолетни билети Чартъри Германия | Хотели | Туристически услуги