+359 (52) 60 76 09, +359 (52) 61 10 61, +359 (56) 82 63 55

Wizz Air с база в Бургас и полети до 7 нови дестинации

12.02.2021

НОВИ 7 полета от Летище Бургас с Wizz Air

Wizz Air открива своя база в Бургас и полети до 7 нови дестинации от морския град

 

 

 

Low cost компанията Wizz Air вече ще оперире от 3 авиобази в България. Освен София и Варна, превозвачът ще разполага и със самолет в Бургас. Авиокомпанията ще базира 1 самолет Airbus A320 на летището в Бургас между 10 юни и 12 септември 2021 г.

От Wizz Air съобщиха новината в онлайн конференция и оповестиха новите маршрути от Бургас:

Германия - Дортмунд: от 10 юни - вторник, четвъртък и събота;
Израел -  Тел Авив: от 10 юни - вторник, четвъртък и събота;
Украйна - Киев / Жулияни: от 11 юни - понеделник, сряда и петък;
Великобритания - Ливърпул: от 11 юни - понеделник и петък;
Полша - Познан: от 11 юни - понеделник и петък;
Холандия - Айндховен: от 13 юни - сряда и неделя;
Финландия - Турку: от 13 юни - сряда и неделя.

Самолетните билети са вече в продажба и заедно с останалите 7 линии, бургазлии могат да пътуват до 14 дестинации с директен полет на Уиз Ер. Информация за самолетни билети, багаж и допълнитени услуги може да получите от офиса на Ди Ес Турс.

 

Останалите маршрути, до които Wizz Air лети от Бургас са:

 

  • Австрия - Виена: от 14 юни - понеделник и петък;
  • Великобритания: Донкастър/Шефийлд: от 30 май - сряда и неделя; Лондон Лутън: целогодишно, като през летния сезон полетите са всеки ден;
  • Полша: Варшара - Шопен: от 25 юни - понеделник, сряда, петък и неделя; Вроцлав: от 12 юни - вторник и събота; Катовице: от 25 юни - понеделник, сряда, събота и неделя;
  • Унгария - Будапеща: от 10 юни - четвъртък и неделя.

 

 

Добрата новина за Бургас и региона е не само възможност за повече и по-удобни пътувания, но и подкрепа за целия туристически сектор и възможност за откриване на нови работни места. Повечето полети са планирани само за летния сезон, което се надяваме, че ще доведе повече туристи по Черноморието. През летните месеци оперират основно чартърни полети от летище Бургас. Повече информация за чартърите до Германия, Австрия и Швейцария ще намерите на нашия сайт:

 

Ако желаете да посетите някоя от изброените дестинации с директен полет от летище Бургас, свържете се с Ди Ес Турс, с радост ще Ви съдействаме с хотелско настаняване, екскурзии на място, самолетни билети, летищни трансфери и туристически застраховки.

 

 

 

 


* Възможна е промяна на посочените дни и периоди на полетите. За актуална информация, свържете се с офисите на Ди Ес Турс!

 


 

Полезни връзки:

Екскурзии и почивки | Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Хотели | Други услуги